Wij Zoeken Jouw Verhaal!

Beste bezoekers van Narcistische Persoonlijkheidsstoornis.nl,

Allereerst willen we jullie bedanken voor het bezoeken van onze site! We zijn een informatieve site die ongeveer 6 maanden geleden gestart is en hebben dagelijks vele bezoekers die onze site bezoeken. En hopelijk iets hebben aan de informatie die ze op deze site vinden. Dat is namelijk ons belangrijkste doel. Verder willen wij onze excuses maken als wij niet altijd alle persoonlijke mails hebben beantwoord of dat het antwoord wat langer op zich liet wachten.

Mensen die onze site bezoeken, komen hier vaak terecht met een onprettige reden. Ze zijn, op wat voor manier dan ook, in contact gekomen met een vorm van (extreem) narcisme of zijn op zoek naar antwoorden op vragen waar ze al lange tijd mee rond lopen en hopen deze antwoorden hier te vinden. Onze site is voor ons nu al een succes maar we willen graag uitbreiden met iets waar iedereen die deze site bezoekt van kan profiteren. De reden voor deze uitbreiding is dat wij ontzettend veel vragen krijgen via de mail en reacties op onze site met verschillende verhalen betreffende narcistische persoonlijkheidsstoornis.

Veel mensen vragen of ze in contact kunnen komen met lotgenoten omdat ze willen weten wat er met hen is gebeurd en deze verhalen/ervaringen willen delen. Anderen komen om een hulpvraag en willen graag in contact komen met hulpverleners die hen in de goede richting zouden kunnen begeleiden. Verder zijn er een hoop mensen die benieuwd zijn naar verhalen van mensen die in een soortgelijke situatie zitten of hebben gezeten. En hoe zij hier mee omgaan of zijn om gegaan.

Hier willen we jullie hulp vragen. Ons idee bij NarcistischePersoonlijkheidsstoornis.nl is om een GRATIS E-book (een digitaal boek) te gaan maken met ervaringsverhalen van mensen die in aanraking zijn gekomen met narcisten of zelf narcist zijn (of denken te zijn). Deze verhalen willen wij graag anoniem of onder een schuilnaam verwerken tot een E-book zodat gebruikers van deze site dit E-book GRATIS kunnen downloaden en zo de ervaringen van anderen kunnen lezen. Hierbij vinden wij het belangrijk dat de privacy van een ieder gewaarborgd blijft en zullen wij geen echte namen gebruiken. Dit boek zal ook puur en alleen op onze site verkrijgbaar zijn en niet via andere kanalen verspreid worden! Interesse om je verhaal te delen?

Mail ons op info@narcistischepersoonlijkheidsstoornis.nl

Graag willen wij deze ervaringsverhalen de komende tijd verzamelen en verwerken tot een GRATIS E-book. Hier zal wat tijd overheen gaan omdat wij een E-book willen maken wat kwalitatief ergens voor staat. Wij hopen dan ook dat er veel animo zal zijn om jullie verhalen te delen!

Naar wat voor verhalen zijn wij nu op zoek? Het antwoord hierop is erg lastig omdat er zoveel verschillende situaties kunnen zijn waarin iemand heeft gezeten/zit met betrekking tot narcisme. Misschien ben je opgegroeid met narcistische ouders, misschien heb je een narcistische baas of collega, of heb je een jeugdtrauma mee gemaakt en heb je nu zelf narcistische trekjes die neigen naar een persoonlijkheidsstoornis of heb je in je omgeving te maken met narcisme, bijvoorbeeld een familielid. Wij hopen op zo veel mogelijk verschillende authentieke verhalen zodat wij een E-book kunnen maken waar iedere bezoeker van onze site iets aan heeft. Jullie verhalen zullen niet aangepast worden tenzij het spelfouten bevat of tekstueel niet klopt. Belangrijkste is hierbij dat de kern van jullie verhaal ook van jullie blijft. Wij zullen in het verhaal geen wijzigingen toepassen.

Indien je interesse hebt om je verhaal te delen met anderen en hier wellicht anderen mee te helpen, mail dan je verhaal naar info@narcistischepersoonlijkheidsstoornis.nl. Indien je ons een mail stuurt met je verhaal, realiseer je dan dat je akkoord bent gegaan met het feit dat wij jouw verhaal mogen gebruiken voor ons E-book.

Wij proberen zoveel mogelijk verhalen te verwerken maar zullen waarschijnlijk niet alle verhalen kunnen gebruiken. Wij weten immers nog niet hoeveel en wat voor reacties we gaan krijgen. Weet dat jouw verhaal anoniem of onder een schuilnaam verwerkt zal worden. Wij danken jullie alvast hartelijk voor de reacties die wij gaan ontvangen en hopen een E-book te kunnen maken waar iedereen die met (extreem) narcisme te maken heeft, iets aan heeft!

Update!

Een voorlopige versie van het gratis e-book is inmiddels af. Nog steeds zijn we op zoek naar verhalen van mannen en vrouwen die te maken hebben gehad met narcisme, in welke vorm dan ook. Wij merken dat er voor veel mensen een drempel is om hun verhaal te doen. Wij willen de mensen die hun verhaal al hebben gedaan alvast hartelijk bedanken voor de moeite die jullie genomen hebben. Wat wij vaak horen is dat deze mensen blij zijn dat ze dit van zich af hebben kunnen schrijven en hopen anderen met hun verhaal te kunnen helpen! Hopelijk spoort dit meer mensen aan om hun verhaal naar ons te sturen zodat we een uitgebreider gratis E-book kunnen maken!

 

157 reacties

Plaats een reactie